Iskolánkról

Nyelviskolánk vezetése már hosszú évek óta dolgozik együtt azért, hogy hallgatóinknak a legmagasabbszintű igényeket is kielégítő, modern alapokon nyugvó, sikerorientált nyelvoktatást nyújtson. Az ÓMA Lingvárium az angol, német és az olasz nyelv oktatására specializálódott nyelviskola, ahol beszédközpontú tanfolyamainkon diákjaink jól érzik magukat, és az átlagosan 8 fős csoportokban gyorsan kialakul a hatékony tanuláshoz szükséges könnyed és barátságos légkör. Jól felkészült, diplomás tanári gárda gondoskodik az oktatás magas színvonaláról, és a tanulás hatékonyságát nagymértékben segítik a modern tananyagok.

Hallgatóink egyre magasabb számban (80%) tesznek sikeres nyelvvizsgát /Origo, BME, TELC, ECL/. Beszámolóik szerint a nálunk megszerzett nyelvtudással munkájukat sikeresebben végzik itthon vagy külföldön, és képessé váltak arra, hogy megismerkedjenek új kultúrákkal, emberekkel, információkat és ismereteket szerezzenek a nagyvilágból, akár személyesen, utazások alkalmával, akár újságokból, műholdas tévéadásokon vagy az interneten keresztül.

Az aktív nyelvtudás vagy a nyelvvizsga megszerzése sok erőfeszítést kíván mind anyagilag, mind rááldozott szabadidő tekintetében – ez azonban később bőségesen megtérül. Nyelviskolánk vezetése szeretné ezeket a terheket csökkenteni, és a lehető legtöbb érdeklődő számára elérhetővé tenni a megfelelő nyelvtudás megszerzését. Ezért egyrészt bevezettük a törzshallgatói programot, amely jelentős kedvezményeket biztosít a több féléven át tanulni szándékozók részére, másrészt oktatási helyszíneink számát is folyamatosan növeljük. Oktatási központjaink kiválasztásában fontos szempont, hogy mind tömegközlekedési eszközökkel, mind gépkocsival könnyen elérhetők legyenek, illetve legyen parkolási lehetőség. Oktatási helyszíneink: II. ker Pasarét, Radna utca 2, II. ker. Klebelsberg Műv. Központ, Templom u. 2-10., XIV. ker. Cserepesház.

Ha további részletek érdeklik, írjon nekünk, hívjon bennünket, vagy jöjjön el személyesen beiratkozni a feltüntetett helyszínek egyikére. 

Sikeres nyelvtanulást kívánunk!